

ONLINE ENGLISH TRAINING AGENDA

GMT+9, Japan Tin								
WEEK 1								
	Mon	Tue	Wed	Thu	Fri	Sat	Sun	
	Feb 28	Mar 1	Mar 2	Mar 3	Mar 4	Mar 5	Mar 6	
Morning	Opening Ceremony Campus Tour Program Explanation (1,5 hours) 9:00 - 10:30	How to learn English effectively (1,5 hours) 9:00 - 10:30	English Class (1,5 hours) 9:00 - 10:30	English Class (1,5 hours) 9:00 - 10:30	English Class (1,5 hours) 9:00 - 10:30	Culture Exchange: Cutural Race (3 hours) 9:00 - 12:00		
	Tips for a successful online English training (1 hour) 10:45 - 11:45	English Class (1,5 hours) 10:45 - 12:15	English Class (1,5 hours) 10:45 - 12:15	English Class (1,5 hours) 10:45 - 12:15	English Class (1,5 hours) 10:45 - 12:15			
Afternoon	English Training Guidance (1,5 hours) 13:15 - 14:45	Friends Lounge (1 hour) 13:15 - 14:15	Friends Lounge (1 hour) 13:15 - 14:15	Friends Lounge (1 hour) 13:15 - 14:15	Friends Lounge (1 hour) 13:15 - 14:15			
			First review meeting (30 minutes) 14:30 - 15:00	Virtual Tour Da Nang City (1 hour) 14:30 - 15:30				
			WEI	EK 2				
	Mon	Tue	Wed	Thu	Fri	Sat	Sun	
	Mar 7	Mar 8	Mar 9	Mar 10	Mar 11	Mar 12	Mar 13	
Morning	English Class (1,5 hours) 9:00 - 10:30	English Class (1,5 hours) 9:00 - 10:30	English Class (1,5 hours) 9:00 - 10:30	English Class (1,5 hours) 9:00 - 10:30	English Class (1,5 hours) 9:00 - 10:30			
	English Class (1,5 hours) 10:45 - 12:15	English Class (1,5 hours) 10:45 - 12:15	English Class (1,5 hours) 10:45 - 12:15	English Class (1,5 hours) 10:45 - 12:15	Final Presentation (1,5 hours) 10:45 - 12:15			
Afternoon	Friends Lounge (1 hour) 13:15 - 14:15	Friends Lounge (1 hour) 13:15 - 14:15	Friends Lounge (1 hour) 13:15 - 14:15	Friends Lounge (1 hour) 13:15 - 14:15	Closing Ceremony (30 mins) 13:15 - 14:15			
		Virtual Tour Museum (1 hour) 14:30 - 15:30		Self-Preparation for Presentation (1,5 hours) 14:30 - 16:00				

PROGRAM EXPLANATION

Component	Activity	Details	Objective	
Orientation	Program Explanation	Students will meet Program Coordinator to go over program agenda and components	Students will: - Learn general information about FPT Education Global - Understand the program and components	
	Tips for a successful online English training	Students learn some tips to prepare for the language training (How to prepare for class; How to focus; How to keep track with learning progress, etc)	Students will know: - Main tools for effective training - How to maximize the learning period	
Workshop	How to learn English effectively	Students will join online workshops delivered by a non- native English speaker who has an outstanding performance in learning and apply English	Students will: - Gain useful tips for studying English - Get motivated and inspired	
English Training	English Training Guidance	Students get information about English training	Students will: - Know how to use learning platforms - Know in details what they will learn in program	
	English Class	 Students will take in-class training: 1. Class size: 6 - 8 students (4-6 Japanese : 2 Vietnamese) 2. Schedule: 1,5 hours/ lesson; 2lessons/ day 	Students will: - Practice speaking English - Boost confidence in communication	
	Friends Lounge	Students will do practice conversation with classmates in small groups: 1. Class size: 3 (2 Japanese: 1 Vietnamese) 2. Schedule: 1 hour/ session	Students will practive daily conversation based on topic recommendation	
	Culture Exchange	Students join events with Vietnamese students to get a taste of Vietnam and exchange culture		
Activity	Virtual Tours	 Campus Tour: Students visit FPT University Danang campus including facilities in classes, dormitory and extra-activities Virtual Tour Da Nang city: Students visit famous toursim destination to enjoy Vietnamese nature and lifestyle Virtual Tour Museum: Students broaden knowledge about Vietnamese history and culture Virtual Tours include 2 sessions: Site Introduction and Q&A. Students hear introduction from the guides and share their feelings in the second session. *** Note: We will change virtual tours into recorded tours if: Bad weather The virus is dangerous 	Students will expand knowledge about Vietnam, introduce Japan to Vietnamese friends and make friends.	

Review Meeting	Students have a meeting with Program Coordinator to update their learning progress and ask for support if needed	Students receive support to improve learning experience timely